top of page

“Teknologjia dhe Inovacioni"

Konferenca Online “Teknologjia dhe Inovacioni në Mësimdhënien Online”

  • 1 hour
  • Location 1

Service Description

Konferenca Online “Teknologjia dhe Inovacioni në Mësimdhënien Online” e cila mblodhi mësimdhënës nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Kroacia dhe Amerika, rezultoi e suksesshme. Mësues e drejtues patën mundësinë të shkëmbejnë mes njëri-tjetrit metoda e eksperienca të suksesshme në mësimin online. Besojmë që të gjithë përfituam nga njëri tjetri dhe përfshirja në platformën e Edu Act siguron marrjen e resurseve në vazhdimësi. Në këtë video mund te dëgjoni disa fragmente të shkëputura nga folësit e kësaj konference online. Ju mirëpresim në bashkëpunime të tjera. Youtube Link: https://youtu.be/uL5Td70wvN4


Contact Details

  • Tirana

    +355686188367

    edu.actalbania@gmail.com


bottom of page