top of page

Boys & Girls Clubs Of America / World Federation Of Youth Clubs

Misioni ynë në bashkëpunim me këto dy organizata me në fokus fëmijët dhe të rinjtë, është t'u mundësojmë, veçanërisht atyre që kanë më shumë nevojë për ne, të arrijnë potencialin e tyre të plotë si qytetarë produktivë, të kujdesshëm, të përgjegjshëm.

3 post 22 kumt.jpg
4 post 22 kumt.jpg
2 post 22 kumt.jpg
People Walking
2 post 22 kumt.jpg
Urban
v.png
th.jpg
bottom of page