top of page

Available Online

Name Exoworlds

Përfundon me sukses projekti Global shkencor Name Exoworlds

  • 1 hour
  • Location 1

Service Description

Përfundon me sukses projekti Global shkencor Name Exoworlds. Ishte Parisi ku u realizua eventi që bëri çertifikimin e emrit Arbër për planetin HD 82886b dhe emrit Illyrian për yllin rreth të cilit ai rrotullohet. Shpresojmë të marrim bekimin e Galaktikës për t`u shtuar interesi për shkencën, dashuria për njëri - tjetrin dhe mbrojtjen planetit Tokë. Faleminderit komitetit kombëtar të IAU Akadamia e Shkencave dhe Fakultetit të Shkencave të Natyrës për bashkëpunimin Kenaqesi edhe pjesmarrja ne Konferencen e Parisit. http://www.nameexoworlds.iau.org/albania


Contact Details

  • Tirana

    +355686188367

    edu.actalbania@gmail.com


bottom of page