top of page

Time is TBD

|

Tirana

Feste

Festojmë me fëmijët e talentuar të shkencës, teknologjisë dhe astronomisë. Ishte kënaqësi kur shkëmbenin urimet edhe me femijë nga Evropa dhe Amerika nga institucionet me të cilat Edu Act bashkëpunon. Sa më shumë fëmijë të talentuar në këto fusha për 2019. Prania e një grupi studentësh nga Akademi

Tickets are not on sale
See other events
Feste
Feste

Time & Location

Time is TBD

Tirana, Tirana, Albania

About the event

Festojmë me fëmijët e talentuar të shkencës, teknologjisë dhe astronomisë.  Ishte kënaqësi kur shkëmbenin urimet edhe me femijë nga Evropa dhe Amerika  nga institucionet me të cilat Edu Act bashkëpunon. Sa më shumë fëmijë të talentuar në këto fusha për 2019. Prania e një grupi studentësh nga Akademia e Arteve e shtoi bukurinë e këtyre festave. Gëzuar nga Edu Act Albania.

Share this event

bottom of page