top of page

Scientix

Është dhe bashkëpunimi më i ri yni si organizatë. Scientix është komuniteti më i madh i mësuesve të STEM në Europë i cili synon të promovojë dhe mbështesë bashkëpunimin mes mësuesve STEM. Për të arritur këtë organizojmë webinare, workshope e konferenca.

bottom of page