top of page
  • eduactalbania

Festivali Evropian i Shkencës 2022 Prage


Festivali Evropian i Shkencës mbledh së bashku mësuesit novatorë nga më shumë se 30 vende të Evropës për të shkëmbyer ide me kolegë, organizuar nga “Science on Stage Europe” në Pragë.

Ekipi i zyshave pjesëmarrëse nga Shqipëria morën vlerësime si dhe u motivuan edhe nga përfaqësues të MASR, Nina Guga dhe Rovena Elmazi që e ndoqën eventin nga afër në Pragē.

Koordinatorja kombëtare e Science on Stage Albania, Mirjeta Domi ishte optimiste për arritjen që Shqipëria u prezantua me dy produkte novatore.

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page