Qendra Inovative Kualifikuese "EduAct Albania" është organizatë që ndikon në zhvillimin profesional, e pavarur, jo fitimprurëse, që mbështet ndryshimet .

61050048_2391518234226853_2906065268650278912_o

Kenaqesi kur perfaqeson Shqiperine me projekte te shkences dhe teknologjise ne konferenca nderkombetare si kjo e Parisit. Kenaqesi e shumefishte kur arrin te krijosh bashkepunime per te percjelle risi te reja te mesuesit tane.

https://drive.google.com/drive/u/2/folders/1--CYlv51-k1d7PE5IqS1DrGXhl8TVcH0?fbclid=IwAR1Zf3UXC1NQdAl-8sHhJ7fpqpIqbNwNxmLHXD0jnpWmJwFWlM3e14vRRrg

Konferenca 6 "Mesuesi ne mesimdhenie"

Konferenca 6 "Mesuesi ne mesimdhenie" mblodhi mesues novatore nga Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia te cilet paraqiten punimet dhe projektet e tyre te suksesshme. Evente te tilla, ndikojne pozitivisht ne zhvillimin profesional te mesuesve dhe rritjes se tyre ne performance.
Me poshte gjeni linkun me fotot nga konferenca

58933321_2347034425341901_4734704563368493056_o

Next Steps...

This is should be a prospective customer's number one call to action, e.g., requesting a quote or perusing your product catalog.